nieuwste galaxy telefoon
Nieuwste smartphones: Galaxy S9, S9 en Note8 Samsung NL.
We zijn er trots op te kunnen zeggen dat alle trends van dit jaar samenkomen in ons vlaggenschip: de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9. De Galaxy S9-serie heeft een robuuste kwaliteit, een zeer aantrekkelijk design en met het nieuwste Infinity scherm. Ook in het gebruik is de telefoon ongeëvenaard.
samsung
Samsung lanceert telefoon zonder internet Bright.
Volg ons op.: Nieuws Samsung lanceert telefoon zonder internet. 13 april 2018 1932.: De nieuwe Samsung Galaxy J2 Pro komt zonder 3G of 4G én zelfs zonder wifi. Het toestel is gericht op studenten en senioren. De nieuwe Galaxy J2 Pro ziet er uit als een smartphone, maar kan in de praktijk alleen bellen en sms'en.
samsung
Nieuwste Samsung telefoon: Galaxy S9, S9 en Note8 Samsung NL.
Heb jij al zin in een nieuwe Samsung telefoon? De nieuwste Samsung smartphones: Galaxy S9, Galaxy S9 en de Galaxy Note8. Wil je het nieuwste van het nieuwste? Dan kun je terecht bij de allernieuwste high-end smartphones die we nu in ons assortiment hebben.
mobiele telefoons los toestel
Verwachte mobiele telefoons GSMinfo.nl.
Verwacht Asus Zenfone 5 Lite Meer informatie Verwacht: mei 2018. Pre order Samsung Galaxy A6 Plus 2018 Vergelijk prijzen Abo vanaf: 20, 00 p/m. Verwacht: mei 2018. Pre order Samsung Galaxy A6 2018 Vergelijk prijzen Abo vanaf: 16, 00 p/m.
goedkope mobiele telefoons
Allernieuwste Samsung Galaxy telefoons nu te koop! KPN.
13/03/2018 De Samsung Gallaxy S9 is Samsungs nieuwste toptelefoon. De allereerste Samsung Galaxy S9 werd op spectaculaire wijze bij zijn gelukkige eigenaar bezorgd: met een drone! Deze eerste levering én de eerste indrukken van de Samsung Galaxy S9 zie je hieronder.
Samsung Galaxy S9: review, nieuws, specificaties, release en video's.'
Dat is fijn, want hierdoor blijf je beschermd tegen de nieuwste kwetsbaarheden in Android. Conclusie Samsung Galaxy S9 Plus review. Samsung weet met de Galaxy S9 opnieuw een toestel neer te zetten dat zich makkelijk met de beste smartphones van nu kan meten. De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt.
Android Smartphones: de beste Android telefoons van 2018.
Deze worden regelmatig geactualiseerd met de nieuwste smartphones. Bekijk de 10 beste budgetsmartphones goedkoper dan 200 euro. Bekijk de 10 beste midrange smartphones 200 400 euro. Bekijk de 10 beste high-end smartphones duurder dan 400 euro. Formaat, scherm en gewicht. Smartphones zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Waar een paar jaar geleden 4 inch de norm was, kijken we nu niet meer raar op als LG en Samsung toestellen uitbrengen met schermen die de 5 inch ruim passeren. Telefoons als de LG G4, Samsung Galaxy Note 4 en Sony Xperia Z3 zijn behoorlijk fors, maar bieden dankzij hun formaat veel voordelen voor wie graag fotos en videos op zijn telefoon bekijkt.
Samsung Galaxy S9 krijgt nieuw type display.
Samsung poogt immers met diens vlaggenschepen altijd de nieuwste innovaties te implementeren, en de Samsung Galaxy S9 zal hierbij geen uitzondering vormen. De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus beschikken over een zogenaamd Infinity Display, waarbij de voorzijde van het scherm vrijwel geen schermranden heeft.
Samsung Galaxy S9 preview, nieuws, specs, prijs, trucs, updates.
Heb jij ook een Galaxy telefoon met Android 8.0 Oreo? Dan vind je diep in de instellingen allerlei verschillende designs voor de klok op het vergrendelscherm. Dus: stel eens een andere in. Of je jouw Galaxy S9 direct met Android 8.0 gekocht hebt, of de update op een ander toestel Galaxy S8, Note 8., Onderwerp: Tips, Samsung Galaxy S9 Tags: Android 8.0 Oreo tips, Galaxy S8 Tips, Galaxy S9 Tips. Galaxy S9 update april is vanaf nu beschikbaar. 25 april 2018 Door Michel Groenheijde 8 Reacties. Voor Samsungs Galaxy S9 en S9 Plus is nu de update van april beschikbaar. Samen met de nieuwste beveiligingspatch komen nog een handje vol andere optimalisaties mee.

Contacteer ons